Hirdetés

Közeledik az új Moto 360 okosóra



|

Új Moto Modokkal és táblagépekkel is készül a Lenovo a 2016-os IFA kiállításra.

Hirdetés

A Lenovo már készül arra, hogy a 2016-os IFA kiállítás előtt bemutasson számos új terméket. Egy kedvcsináló videót is mutatott a vállalat. 

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor a gyártó új fejezetet nyit majd a táblagépek világában, de hoz új Moto Modokat is a Moto Z és a Moto Z Force okostelefonokhoz. Várható egy új típusú billentyűzet, valamint olyan eszközök, amelyek elmossák a kreativitás és a produktivitás közötti határvonalat - ezek talán hibrid laptopok lehetnek. 

Úgy néz ki, hogy a Moto 360 okosóra megújult verziója is bemutatkozik a kiállítás környékén. A videó ugyan nem mond semmit az új modellről, de a régebbieket mutatja. 

Mivel a tavalyi Moto 360 szeptemberben mutatkozott be, ezért logikus, hogy az IFA alkalmából kerül elő az idei, szintén Android Wear rendszerre építő változat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.