Hirdetés

Közelednek az új AMD GPU-k?



|

A jelek szerint közelítenek a Polaris 10 XT2 és Polaris 12 grafikus lapkák, továbbá a Vega 10.

Hirdetés

Egy Glo nicknevű felhasználó a macOS Sierra drivereinek az elemzésekor egy hex fájlt vizsgált, amikor komoly utalásokat talált az AMD következő grafikus lapkáira: a Polaris 10 XT2-re és a Polaris 12-re. 

Hirdetés

Nagy valószínűséggel egy eddig ismeretlen, frissített kiadásáról van szó a Polaris 10 architektúrának, ami persze a Polaris 10-től és a Polaris 11-től is különbözik. 

Szintén utalást talált az illető a Vega 10-re, vagyis egyre nagyobb az esélye egy 2017 eleji megjelenésnek. Azok után, hogy a három különböző architektúrát egymás mellett említik, sokan azt várják, hogy az AMD hamarosan bemutatja a 2017-re szánt 500-as szériát. 

Minden bizonnyal a sorozat a Zen platformot kísérné, és tenné lehetővé, hogy a felhasználók teljes AMD-s rendszert építsenek ki. Ebben az esetben a Vega 10 a Fury sorozat utódja lesz, a Polaris 12 és a Polaris 10XT2 pedig a Polaris 11-et és a Polaris 10-et váltja le. A Polaris 10 XT2-ről egyesek mindenesetre azt tippelik, hogy dual-GPU-s megoldás lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.