Hirdetés

Közelednek az új iPad Pro táblagépek



|

Jövő tavasszal állítólag három új iPad Pro érkezik, ebből kettő új méretben.

Hirdetés

Az új iPhone-ok, az új Apple okosóra és a frissített szoftverek - és a közelgő új Macek - után a következő újdonságot 2017 tavasza hozza majd almás oldalon, akkor ugyanis frissül az iPad termékcsalád. 

Hirdetés

A pletykák alapján egyenesen három új iPad Pro érkezik 2017 elején, ebből kettő új méretben debütál a sorozatban. 

Úgy néz ki, hogy megújul az eredeti, 12,9 hüvelykes iPad Pro, illetve iPad mini helyett iPad Pro lesz az új 7,9 hüvelykes modell is. 

A "normál" iPad Pro 9,7 hüvelykes kijelző helyett ezúttal 10,1 hüvelykes képernyőt kap majd. 

Mindegyik iPad Pro modellre igaz lesz, hogy egyenesen négy hangszóróval és négy mikrofonnal rendelkeznek, ráadásul lesz rajtuk jackcsatlakozó is. A hátsó kamera 12 megapixelesnek ígérkezik, a kijelző True Tone technológiával dolgozhat. Mindegyik méretben lesz Smart Keyboard is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.