Hirdetés

Laposabb lett a HP Spectre x360



|

Könnyebb és gyorsabb is a HP megújult átalakítható laptopja, az idei Spectre x360.

Hirdetés

A HP átfogó termékfrissítései keretében a Spectre x360 is megújult. A 13 hüvelykes, átalakítható notebook idén erősebb processzort és kompaktabb külsőt kapott. Az üzemideje is javult a táblagéppé alakítható laptopnak. 

Hirdetés

Az 1049 dollártól elérhető gép vastagsága 2 milliméterrel csökkent, illetve a kijelzőt körbevevő keret is vékonyabb lett - maga a PC pedig könnyebb. Jobb lett a zsanér is, amely immáron a választott használati módtól függetlenül segít a képernyőt feszesen tartani. 

Az idei Spectre x360 négy hangszóróval rendelkezik, kettő fölfelé, kettő lefelé szól. Van Windows Hello-támogatással rendelkező infravörös kamera is a gépen, illetve egy széles látszószögű webkamera. 

Az 57,8 Wh-s akku akár 15 órás üzemidőt is lehetővé tesz. Támogatja a gyorstöltést, vagyis 90 perc alatt a laptop 90 százalékos kapacitásra tölthető. 

Az 1920 x 1080-as kijelző 178 fokos betekintési szögekkel rendelkezik, maga a gép két USB-C/Thunderbolt 3 porttal, és egy USB 3.0 porttal. Az Intel Core i5-ös és Core i7-es Kaby Lake processzoraival, 16 GB RAM-mal, továbbá 256 vagy 512 GB-os, 1 TB-os PCIe SSD-vel kérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.