Hirdetés

Laptopokról szól majd az Apple rendezvénye



|

Az Apple következő asztali megoldásai csak 2017-ben mutatkozhatnak be.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy az Apple október 27-én tartja a következő rendezvényét, amelyre a meghívókat "Hello Again" címmel küldte ki. Az is biztos, hogy az esemény a Macekről szól majd. 

Hirdetés

A KGI Securities megbízható elemzője, Ming-Chi Kuo azonban azt mondja, hogy ezúttal kizárólag MacBookokról lesz szó. A főszerepben az új MacBook Pro lesz, USB-C portokkal és OLED-es érintősávval a billentyűzet fölött. Valószínűleg az Intel Skylake processzoraira épít az Intel, továbbá megnövelt üzemidővel, 2 TB-os SSD-vel és egy MagSafe töltővel újíthat. 

A 12 hüvelykes MacBookból jó eséllyel egy 13 hüvelykes frissítést kapunk majd, és úgy néz ki, hogy frissül a MacBook Air is azért, hogy az olcsóbb kategóriában is versenyezhessen a vállalat. Az "olcsó" MacBook Air azonban nem jut majd szerephez a rendezvényen. 

Kuo szerint az új iMacek és az 5K-s kijelző csak 2017 közepe felé mutatkoznak majd be, illetve a Mac mini és a Mac Pro frissítéseiről sem lesz szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.