Hirdetés

Leváltja a tápjait a Seasonic



|

2017-ben az összes jelenlegi tápegység-sorozatát leváltja a Seasonic.

Hirdetés

A Seasonic elárulta, hogy 2017 nagy mérföldkő lesz a gyártó történetében: számos új tápszériával jelentkezik, és gyakorlatilag teljes mértékben lecseréli a jelenlegi kínálatát. 

Hirdetés

A folyamat tavaly indult el a PRIME Titanium szériával, amelyet több Platinum és Gold Prime modell is követ majd. Ezeket a FOCUS széria egészíti ki a középkategóriában, Gold vagy Platinum minősítésekkel. 

Külsőre természetesen mindegyik PSU frissül, azonban a felépítés, a funkciók és a teljesítmény is javulnak. A PRIME Titanium, Platinum és Gold sorozatok után a második negyedévben jönnek a FOCUS tápok, amelyek moduláris és félmoduláris kialakításban várhatóak. 

Lesznek különleges kiadások is, például az AirTouch - ez a táp öt különböző hűtési profillal tud majd dolgozni. 

Az M12II Evo és az S12II szériákat a CORE+ és a CORE családok váltják majd. Ez utóbbi fix kábelezést használ. 

Fotók: Tom's Hardware

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.