Hirdetés

Már PC-stickekhez is van dokkoló



|

A Dospara leginkább a külön Ethernet portja miatt lehet hasznos.

Hirdetés

A PC-stick jellegű apró gépek (mint az Intel Compute Stick) nagy előnye, hogy kicsik, és akár zsebben is hordozhatóak - mégis képesek egy tévé vagy monitor HDMI portjához csatlakozva teljes értékű PC-ként viselkedni. 

Hirdetés

A hordozhatóságnak persze ára van: általában csak egy vagy két USB port van az ilyen stickeken, Ethernet csatlakozó pedig nincs. 

A japán Dospara erre kínál megoldást a legújabb dokkolójával, ami PC-stickekhez készült. A Dospara DG-STKLC 40 dollárba kerül.

Ezért cserébe három USB portot és egy Ethernet csatlakozót kínál, természetesen a HDMI-kimenet és a microUSB port mellett. 

A dokkolót a Diginnos DG-STK3 stickjéhez tervezték, ugyanakkor a kisebb méretű megoldásokkal elméletben szintén kompatibilis. 

A dokkoló igazi előnye az Ethernet port, illetve a plusz USB csatlakozás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.