Hirdetés

Március 3. előtt kerülnek piacra az AMD Ryzen processzorok



|

Egy GDC-s előadás leírásában szólta el magát a cég egyik sajtósa.

Hirdetés

Az idei CES-en sajnos nem jelentette be a Zen architektúrás Ryzen processzorokat az AMD, amelynek hátterében talán az állhat, hogy a chiptervező cég csak az Intel Kaby Lake modellek tudásának és árainak átvizsgálása után kívánta véglegesíteni az órajeleiket. Mindez puszta spekuláció a részünkről, de pár héttel a termékek rajtja előtt, plusz a körülményeket figyelembe véve ez tűnik a legvalószínűbb oknak.


Hirdetés


Az AMD csak annyit volt hajlandó elárulni a Ryzen processzorokról, hogy az első termékek az idei első negyedévben válnak megvásárolhatóvá, méghozzá nem feltétlenül a legvégén. Most nagyon úgy tűnik, hogy legkésőbb 2017. március 3-án hivatalosak lesznek a processzorok, ezt az AMD egyik sajtósa kotyogta ki a Game Developers Conference weblapján.



A fejlesztői konferencia február 27. és március 3. között kerül megrendezésre, az AMD mérnökei pedig tartanak majd egy előadást arról, hogy a játékfejlesztők miként optimalizálják a játékmotorjaikat a Zen architektúrás processzorok optimális kihasználása érdekében. "Csatlakozz az AMD Game Engineering csapat tagjaihoz a nemrég kiadott AMD Ryzen CPU bemutatójára, amelyet haladó optimalizációkkal kapcsolatos tudnivalók követnek majd" - olvasható az előadás leírásában.


(Forrás: VideoCardz)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.