Hirdetés

Még bikábbak lettek a Razer noteszgépek



|

A gamer Razer Blade mellett az ultrahordozható Stealth is megújult.

Hirdetés

Az állítólag okostelefon gyártással is kacérkodó Razer próbálkozásai a noteszgéppiacon eddig nagyjából jól sültek el. A kifejezetten játékosoknak szánt Blade sorozat mellett a Blade Stealth ultrabook sem volt egy rossz masina, ám számos panasz érkezett a gyártóhoz a kevés tárhelyet, illetve a nem túl acélos akksit illetően.

Hirdetés

Szerencsére a Razernél komolyan vették a vásárlók véleményét, a megújult Blade Stealth éppen a kritikus pontokon változtatott. A 999 dollárról induló alapgép 2560x1440 pixeles QHD felbontású érintőkijelzője mellé már Intel Core i7-7500U CPU és Intel HD 620 grafika társul, maximum 512 GB-os SSD, 8 vagy 16 GB RAM, illetve 9 órán át vitézkedő akkumulátor társaságában. A csúcsmodell ezt 4K-s kijelzővel és akár 1 TB tárhellyel dobja fel 1999 dolláros áron, megrendelni már csak ezeket az új modelleket lehet.

Frissül a sima Razer Blade gamer noteszgép is, az NVIDIA GeForce GTX 1060 GPU, 16 GB memória és 1 TB-os SSD mellé igényeink szerint hagyományos Full HD, vagy éppenséggel 3200x1800 pixel felbontású QHD+ érintőkijelzőt is választhatunk. Az 1799 dollárról induló konfiguráció már előrendelhető, kiszállítása pedig októberben kezdődik majd meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.