Hirdetés

Megérkezett a Zotac GeForce GTX 1070 Mini



|

A szokásosnál rövidebb a Zotac új videokártyája, amely kompakt PCB-t kapott.

Hirdetés

A Zotac legújabb videokártyája a GeForce GTX 1070 Mini, amelynek a különlegessége, hogy a szokásosnál rövidebb

Hirdetés

Bár a ZT-P10700G-10M kódnevű kártya bizonyos SFF gépekbe talán nagy, azért a PCB kompakt méretű, a kártya teljes hossza 21 centiméter. 

Összehasonlításképp az AMP! GTX 1070 30 centiméter hosszú. A Zotac egy egyedileg tervezett PCB-t használt, ami 17 centiméter hosszúságú - a hűtő tehát valójában hosszabb. 

A gyártó ugyanazt a kétventilátoros hűtőegységet vetette be, mint a korábbi GTX 1060 AMP! grafikus kártyájánál. Az alumínium hűtőbordát egy pár 8 milliméteres réz hőcső segíti, közvetlen érintkezéssel. Mindezt két 80 millis légkavaró egészíti ki. 

A Zotac többi GTX 1070-es kártyájával szemben ez egyetlen 8-tűs PCIe csatlakozóból nyeri az energiát. Az órajeleken nem változtattak, a GPU 1528 és 1708 MHz-en, a GDDR5-ös memória 8 GHz-en ketyeg. A kimenetek között három DisplayPort 1.4, egy HDMI 2.0b és egy dual-link DVI található a 389 dolláros videokártyán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.