Hirdetés

Megérkeztek a Microsoft Surface billentyűzetei és egere



|

Nem csak a Surface Studio asztali géppel használhatóak a Microsoft új perifériái.

Hirdetés

A Microsoft üde színfoltot vitt az asztali gépek világába a Surface Studio minden egyben jellegű PC-jével, amihez többek között az új Surface Dial kiegészítő is használható. Van azonban más extra is, ami már előre jelezte az asztali PC érkezését. 

Hirdetés

A Surface billentyűzetről és egérről már régebben pletykáltak, sőt, szivárgás is volt mindkettőről. A Microsoft csendben ezeket is bemutatta

A Surface billentyűzet 130 dollárért már előrendelhető, és van belőle egy ergonomikus verzió is, nagy csuklótámasszal. A Surface egér ára 50 dollár. 

A perifériák különleges, halványszürke dizájnra építenek, és Bluetooth-on keresztül használhatóak. Gyakorlatilag pont olyanok, mint a korábban kiszivárgott képeken. 

A billentyűzetek és az egér Windowst, macOS-t és Androidot futtató eszközökhöz csatlakoztathatóak, Bluetooth 4.1 LE szabványon keresztül. Mindegyik 2 AAA akkuval működik, egy feltöltéssel 1 éves üzemidőt biztosítva. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.