Hirdetés

Meghökkentő kijelzőket villantott a Sharp



|

Egy 1000 képpontsűrűségű VR-kijelzőt és egy valóban keret nélküli okostelefon-képernyőt mutatott a Sharp.

Hirdetés

A Japánban zajló CEATEC kiállításon a Sharp két érdekes kijelzőt is bemutatott, amelyek a jövőbeli eszközökben kaphatnak helyet. 

Hirdetés

Az egyik prototípus VR-headsetekhez készült, és lenyűgöző, 1000-es képpontsűrűséget garantál (képpont per hüvelyk). 

Mivel manapság a legfejlettebb okostelefonos képernyők is 500 körüli értéket ígérnek, ezért a Sharp megoldása igazán kifizetődő lehet a virtuális valóságban, ahol a képsűrűség nagyon fontos.

Mivel a VR-headset közel van a szemeinkhez, ezért minél sűrűbb a kép, annál kevésbé vehetőek ki a képpontok. A Sharp 2 hüvelykes képernyője 2160 x 1920-as felbontást garantál. 

A Sharp másik érdekessége az a prototípus volt, amely teljes mértékben keret nélküli, és okostelefonokhoz készült. Egy ilyennel egy készülék előlapja gyakorlatilag teljes mértékben képernyőből állhatna. Azt sajnos nem tudni, hogy a Sharp élesben is beveti-e a panelt, vagy, hogy van-e érdeklődő iránta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.