Hirdetés

Megjött az NVIDIA 372.70-es Game Ready meghajtója



|

A DirectX 11-es Quantum Breakhez is kínál optimalizációkat a driver.

Hirdetés

Újabb WHQL-minősítésű grafikus illesztőprogrammal örvendeztette meg a játékosokat az NVIDIA. A Game Ready jelölést kapott 372.70-es driver optimalizációkat kínál a Battlefield 1 nyilvános bétájához, a World of Warcraft: Legion kiegészítőhöz, a Deus Ex Mankind Dividedhez, továbbá a Quantum Break szeptember 14-én megjelenő steames kiadásához.


Hirdetés


A felsorolt játékok közül a Quantum Break új verziójának teljesítményére vagyunk a leginkább kíváncsiak, hiszen a Windows Áruházból elérhető eredeti verzió a mai napig egy totális technikai katasztrófa a GeForce kártyákon. A Remedy játékának hamarosan megjelenő steames változata DX12 helyett DirectX 11-es renderelőt használ, az NVIDIA kártyái klasszikusan erős teljesítményt nyújtanak a régebbi API alatt. A gamerek rögtön SLI-profilt is kapnak a Quantum Breakhez.



Végül megemlítendő, hogy az NVIDIA új meghajtóját telepítve már a GeForce 900-szériás kártyákkal rendelkezők is aktiválhatják a Fast Sync eljárást. A végeredmény szempontjából ez azonos a játékokban található V-Sync opcióval, azonban sokkal kevesebb input lag mellett képes megszüntetni a kép vertikális szétcsúszását. A friss driver a GeForce Experience segédprogrammal telepíthető a leggyorsabban, de persze külön is letölthető a GeForce.com webhelyről.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.