Hirdetés

Megszűnik az eredeti Windows 10 terméktámogatása



|

Március végétől nem foglalkozik többé a 1507-es változattal a Microsoft.

Hirdetés

A WCCFTech beszámolója szerint a Microsoft megerősítette, hogy 2017. március 26-án megszűnik a 2015 júliusában kiadott első stabil Windows 10 operációs rendszer támogatása. Ez nem jelenti azt, hogy a Microsoft cserben hagyná a rendszert használókat, a 1507-et futtatók ugyanis ingyen frissíthetnek a Windows 10 valamelyik támogatott kiadására. A helyzet ugyanolyan, mint amikor a korábbi Windowsokhoz készült szervizcsomagok kiadása után megszűnt az adott rendszer legutolsó szervizcsomag nélküli verziójának támogatása.


Hirdetés


Az eredetileg kiadott Windows 10 támogatásának megszüntetése elméletben egyáltalán nem okozhat problémát az otthoni felhasználók számára, ugyanis akarva vagy akaratlanul valószínűleg már régen átálltak elsőként a 1511-es (November Update), majd a jelenlegi 1607-es (Anniversary Update) kiadásra. A támogatás megszüntetése csak a nagyvállalatoknál használt számítógépeket érintheti, ezek esetében ugyanis a rendszergazdák letilthatták a Windows 10 időközben elérhetővé vált nagy frissítéseinek telepítését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.