Hirdetés

Megújult a PC World Online!



|

Az új, szép külső jól működő és gyors felületet jelent minden platformon - és van egy meglepetésünk is.

Hirdetés

A hétvége meglepetéseként örömmel jelenthetjük, hogy megújult a PC World Online - nem csak dizájnban frissítettünk, de a technológia háttér változásai is pozitív fejlődéseket jelentenek. 

Hirdetés

Az új, szép külső azonnal átlátható és könnyen olvasható felületeket biztosít, a navigáció az oldalainkon egyszerűbb és kényelmesebb, mint valaha. Az áttervezett oldalakon gyorsan és egyszerűen találhatjátok meg a titeket érdeklő témaköröket. 

A felület kiemelten reszponzív lett, semmilyen fennakadástól nem kell tartanotok. Ráadásul minden eszközön ugyanolyan jól működik, és mobilról is ugyanazt látjátok, mint egy asztali böngészőből, hasonlóan kiváló gördülékenységgel.

Extraként van egy meglepetésünk is az olvasóinknak. Mivel az utóbbi évek nagy problémája, hogy az egyik oldalról nem jó, ha minden tele van reklámmal, a másik részről viszont ezeknek hála működhetnek az oldalak; saját megoldást kínálunk erre a helyzetre. 

Aki PC World magazint vásárol, és a PC World Online-t regisztrált profillal, aktivált kóddal böngészi, az bannerek nélkül élvezheti az oldalt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.