Hirdetés

Messze nem hétköznapi az X2 Syrius háza



|

Magával ragadja a figyelmet a szokatlan külsejű számítógépház.

Hirdetés

Van, hogy úgy tűnik, nehéz továbblépni dizájnban, aztán érkezik egy igazán figyelemreméltó alkotás. Éppen ilyennek nevezhető az X2 legújabb számítógépháza, a Syrius

Hirdetés

A nyitott jellegű és szokatlan külsejű ház 0,6 milliméteres fém vázra épül, 0,3 milliméteres alumínium panelekkel. Az oldalakat valódi, 4 milliméteres üveggel borították, vagyis a figyelem garantált. 

Összesen hat darab 3,5 hüvelykes vagy 2,5 hüvelykes meghajtót tud befogadni a ház két darab 5,25 hüvelykes meghajtó mellett. A vízhűtéses rendszerek is támogatottak. 

A légáramlás segítése érdekében összesen 7 helyre lehet 120 milliméteres ventilátort szerelni. A házon két USB 3.0 és két USB 2.0 port található, illetve audiocsatlakozók. 

A Syrius támogatja az ATX-es alaplapokat és akár a 430 milliméter hosszú videokártyákat is. Nyolc bővítőhellyel rendelkezik, és 2 év garancia jár hozzá. Az ajánlott vételára 259,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.