Hirdetés

Minden új Windows 10-es PC HoloLens-képes lesz jövőre



|

Ezt maga a Microsoft árulta el az Intel mostani fejlesztői konferenciáján.

Hirdetés

Az HTC Vive és az Oculus Rift headsetek óriási lehetőségeket kínálnak, de mindehhez erőmű jellegű PC kell - vagyis évekre vagyunk attól, hogy a virtuális valóság jobban elterjedjen. 

Hirdetés

A Microsoftnak más tervei vannak a jövővel kapcsolatban. Az Intel idei fejlesztői konferenciáján a Windowsért felelős Terry Myerson bejelentette, hogy együttműködnek az Intellel abban, hogy minden jövőbeli Windows 10-es PC képes legyen támogatni a kevert valóságra építő alkalmazásokat és a HoloLenst. 

A jövő évvel kezdődően tehát minden új Windows 10-es gép kezeli majd a Microsoft AR-headsetét, amelyet már nem csak a fejlesztők vásárolhatnak meg. 

Az Intel mostani konferenciáján kulcsszerep jut a virtuális és a kiterjesztett valóságnak. A vállalat a Project Alloy keretében egy saját headsetet is bemutatott - erről rövidesen bővebben is beszámolunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.