Hirdetés

Mindenki az új MacBookokra vár?



|

Az elemzők szerint az utolsó negyedévben a várakozás miatt 11 százalékkal zuhannak majd az Apple eladásai.

Hirdetés

Philip Elmer-DeWitt összegyűjtötte az elemzői várakozásokat az Apple negyedik negyedéves Mac-eladásaival kapcsolatban. Ezek pedig egyértelmű visszaesést mutatnak

Hirdetés

A legtöbben 5 milliós darabszám környékén tippelnek, a visszaesés mértéke a szakemberek szerint átlagosan 10,79 százalék lesz. 

Összesen 19 elemző vizsgálta a kérdést, a tippek 4,65 milliótól 5,8 millióig alakultak, de növekedést csak két elemzőcég jósolt. 

A maces eladások egy teljes éve csökkennek, azonban sokkal kisebb mértékben, mint ahogyan a PC-s szektor zsugorodik. Ezúttal a helyzet megfordul, de jó okkal. 

Állítólag mindenki türelmetlenül várja az új MacBook Pro és az új MacBook Air, iMac modelleket. Ezek a héten végre bemutatkozhatnak, leszámítva az asztali megoldásokat, ugyanis ezúttal kizárólag a laptopokra koncentrál az almás vállalat. Mindezek teljesítményét és a valódi keresletet a 2017-es első negyedév tükrözi majd. 

Az új MacBook Pro OLED-es érintősávval, Touch ID-s bekapcsológombbal, Skylake CPU-val, AMD GPU-val és kisebb házzal újíthat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.