Hirdetés

Mindent megmutat a Sharkoon új háza



|

A DG7000-G egy ATX-es midi torony, amely a nagy oldalablakának hála ideális választás a gamereknek.

Hirdetés

Újabb házzal bővítette a kínálatát a Sharkoon: a DG7000-G egy ATX-es midi torony, amelynek a különlegessége az extra nagy oldalablak, üvegből. Ennek köszönhetően azoknak a gamereknek is ideális választás, akik szeretik mutogatni, hogy mi van a gépükben. 

Hirdetés

A három színben elérhető ház optimalizált kábelkezelési rendszerrel lett kitalálva a rendezett megjelenés érdekében. Két USB 3.0 és két USB 2.0 port található rajta, audiocsatlakozók, valamint két előretelepített, 140 milliméteres LED-es ventilátor az előlapi háló mögött. Hátulra is jutott egy ilyen légkavaró. 

A belső légáram fokozása érdekében felülre további két 120 milliméteres vagy két 140 milliméteres ventilátort lehet szerelni. 

A két 5,25 hüvelykes meghajtó szerszámok nélkül telepíthető, illetve elfér a tápegység mellett alul három darab 3,5 hüvelykes meghajtó is, két 2,5 hüvelykes mellett. A processzorhűtő magassága 17,5 centiméter lehet. 

Maximálisan 38 centiméteres videokártyát fogad be a ház, a táp hossza 23 centiméter lehet. A portól előre elhelyezett porszűrők védik az alkatrészeket, illetve ezek könnyedén eltávolíthatóak a tisztításhoz. A felső porszűrőt mágnesesen rögzítették. 

A Sharkoon DG7000-G pirosban, zöldben és kékben érhető el, 69,99 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.