Hirdetés

Mindjárt befut a Samsung Galaxy Tab S3



|

Az IFA kiállítás környékén a Samsung új táblagépe mellett a Gear S3 okosórák is megérkeznek.

Hirdetés

A Samsung egyik divíziója megerősítette a Samsung Galaxy Tab S3 8.0 létezését. Korábbi információk szerint Snapdragon 652-es lapka van a motorháztető, pontosabban az 1536 x 2048-as felbontású, 8 hüvelykes AMOLED kijelző alatt. 

Hirdetés

Mindezt 3 GB RAM és 32 GB tárhely egészíti ki, de befér egy 128 GB-os microSD kártya is. 

A kamerák 8 és 2 megapixelesek, az Android 6.0-t futtató táblagép akkumulátora 4000 mAh-s. Várhatóan lesz egy nagyobb, 9,7 hüvelykes modell is. A Galaxy Tab S3 úgy néz ki, hogy a Galaxy Note 7-tel egyszerre, szeptember legelején érkezik meg. 

Mivel a Samsung legközelebbi eseményének a meghívója árulkodó, ezért azt is tudjuk, hogy a Gear S3 és a Gear S3 Classic is az IFA táján mutatja meg magát - vagyis a Samsung szeptember 1-i eseményén. 

Az új tizenes órák az S betűt el is hagyhatják a nevükből, a jelek arra utalnak, hogy Samsung Gear 3 néven kell majd keresnünk az új viselhető eszközt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.