Hirdetés

Mindjárt itt a Samsung Gear S3



|

Kevesebb mint három hét, és bemutatkoznak a Samsung új viselhető eszközei.

Hirdetés

A Samsung a tavalyi IFA kiállításra időzítette a Gear S2 és a Gear S2 Classic okosórák bemutatóját, és úgy néz ki, hogy ezúttal is a berlini rendezvényen mutatkoznak be az új modellek. 

Hirdetés

A gyártó által kiküldött meghívó egyértelműen utal rá, hogy ott mutatkoznak be a Samsung következő viselhető eszközei. 

Ezúttal a Gear S3 és a Gear S3 Classic bemutatója várható, illetve vannak olyan felvetések, amelyek szerint jövő márciusban egy luxusverzió is érkezik. 

A Gear S3 újdonságai közé tartoznak majd az olyan szenzorok, mint a magasságmérő, a barométer, a beépített GPS és a gyorsulásmérő. 

A GPS-nek hála nem kell majd okostelefont is vinni ahhoz, hogy az óra minden mozgásunkat kövesse. Az eszköz a sebességünket és a magasságunkat is pontosan tudja majd monitorozni, illetve a barométernek köszönhetően figyelmeztet, ha vihar közeledik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.