Hirdetés

Mini ITX házakba tervezett GTX 1060-at az MSI



|

Durván 19 centiméter hosszú a 3 GB memóriával szerelt termék.

Hirdetés

A jelek szerint határozottan készülgetnek a közelmúltban piacra dobott új videokártyák erősen testre szabott kiadásai. Az XFX passzív hűtésű Radeon RX 460 kártyája után az MSI most egy mini ITX házakban is elférő GeForce GTX 1060-nal rukkolt elő. A 3 GB memóriával szerelt termék csupán 18,8 centiméter hosszú, azonban 4 centiméter magas, azaz kettő darab bővítőhelyet foglal.


Hirdetés


A méretétől eltekintve az MSI GeForce GTX 1060 3G OCV1 modell semmi szokatlan extrát sem kínál, bár a kondenzátorok az átlagosnál jobb minőségűek, a gyártó Military Class 4 családjába tartoznak. A típusnévből sejthetően a videokártya gyári túlhajtást kapott: a GPU normál és Boost órajelei is olyan 50 MHz-cel magasabbak a referenciánál, míg a GDDR5 memóriájának effektív tempója maradt 8 GHz.



Egyelőre nem kristálytiszta, hogy az MSI grafikus vezérlője mikor és mennyiért kerül majd piacra, továbbá kapható lesz-e belőle 1280 CUDA magos és 6 GB memóriás változat.



(Forrás: VideoCardz)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.