Hirdetés

Nagy készletkisöprést tart az AMD



|

A CES-re érkeznek az AMD Zen processzorai, addig pedig agresszív készletkisöprést tart a vállalat.

Hirdetés

A jelentések szerint agresszív készletkisöprésbe kezd az AMD, amely szeretné eltüntetni a piacról a jelenlegi processzorait, beleértve az AM3+ és az FM2+ foglalattal rendelkező chipeket is. 

Hirdetés

Az AMD célja az, hogy helyet csináljon a következő-generációs processzorainak, amelyek már a Zen architektúrára építkeznek, illetve a hetedik-generációs A-szériás, Bristol Ridge APU-knak. Mindkettő vonalat az új AM4-es foglalatra építik. 

Az AMD FX processzorai így kedvező áron lesznek elérhetőek, vagyis jó lehetőség kínálkozik a négy- és hatmagos processzorok tulajdonosainak a fejlesztésre. 

A Digitimes értesülései szerint az AMD a 2017-es CES alkalmából indítja útjára a Zen processzorokat és az X370-es lapkakészletre építő alaplapokat. Az AMD 2017-ben a processzorpiacon és - a VEGA szériával - a csúcskategóriás videokártyák szektorában is szeretne újra versenyképes lenni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.