Hirdetés

Nem átlagos az iChill GTX 950



|

Gyárilag megnövelt órajelekkel érkezik az Inno3D videokártyája.

Hirdetés

Az Inno3D bemutatta az egyedi dizájn mellett átépített GeForce GTX 950-es grafikus kártyáját, amelyet iChill GTX 950 névre keresztelt. 

Hirdetés

A videokártya egy kompakt és egyedi PCB-t használ, ami egy 6-tűs PCIe csatlakozón keresztül szerez magának energiát. 

Gyárilag megnövelt órajelekkel érkezik, így a GPU 1178 MHz-en pörög, de GPU Boosttal szükség szerint ez 1329 MHz-re fokozható. A GDDR5-ös memória effektív órajele 6,80 GHz. 

Összehasonítlásképp: a kártya referenciaértékei 1024/1188 és 6600 MHz. 

Az Inoo3D az iChill GTX 950-nél természetesen saját hűtési megoldást választott, alumínium hűtőbordával, réz alappal és egy pár 80 milliméteres HerculeZ ventilátorral. 

A légkavarók fém borítása szükség szerint lecsatolható, így a hűtőborda könnyen és gyorsan takarítható. Árakról egyelőre nincs hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.