Hirdetés

Nem jön az Apple AirPods



|

Késik az Apple vezeték nélküli fülhallgatójának a megjelenése, és nem tudni, hogy miért.

Hirdetés

A horribilis vételára ellenére sokan várták már az Apple vezeték nélküli AirPods fülhallgatóját, amely ideális megoldás a zenekedvelők számára az idei iPhone széria mellé. 

Hirdetés

Sajnos az érdeklődőknek tovább kell várniuk, ugyanis az Apple elárulta, hogy az újdonság nem jelenik meg a tervezett időben. A csúszás pontos okát nem közölte az Apple. 

Az almás cég annyit mondott, hogy a visszajelzések fantasztikusak az AirPods iránt, azonban ők úgy gondolják, hogy egy terméket nem szabad addig leszállítani, amíg az nincs kész - ezért több időre van szükségük, hogy az AirPods készen álljon. 

Az Apple eredetileg októberben akarta piacra dobni az AirPodsot, azonban egyelőre ismeretlen problémák miatt a megjelenés csúszik. 

A gyártás előtti modellek tesztelői változatos hibákról számoltak be, például az üzemidővel kapcsolatban. Nem tudni, hogy ez okozhat-e még problémát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.