Hirdetés

Nem lesz új Moto okosóra



|

Az Android Wear 2.0 megjelenésére sem áll elő új okosórával a Lenovo és a Moto.

Hirdetés

A Lenovo és a Moto megerősítették, hogy sem az idén, sem a jövő év elején (az Android Wear 2.0 érkezése alkalmából) nem adnak ki új okosórát. 

Hirdetés

A Moto globális termékfejlesztésért felelős vezetője, Shakil Barkat azt mondja, hogy nem látnak akkora életet a piacban, hogy megérje előrukkolni most egy új okosórával. Ezt a véleményt persze felülvizsgálják majd a jövőben, ha a viselhető eszközökbe építhető technológia már fejlődött. 

A Lenovo és a Moto számára már nem jelent jó üzletet évről-évre okosórákat építeni, ezért a viselhető eszközöket száműzik a kínálatból. A 2015-os Moto 360 azért megkapja a jövő évi frissítést. 

Az idei évben teljesen kifulladt az okosórák - és főleg az androidos okosórák - szektora, csak nagyon kevés gyártó állt elő újdonsággal. Maga a Google is eltolta az Android Wear 2.0 érkezését. 

Bár a Moto nem zárkózott el a visszatéréstől, az eladási adatok és a kereslet alapján úgy tűnik, hogy inkább a Moto Z-hez hasonló sorozatokra koncentrálnak a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.