Hirdetés

Népszerű a golyóálló laptoptáska



|

Egyre nagyobb az igény a Force Training Institute MTS laptoptáskájára.

Hirdetés

Az idei évben a világon sajnos sokan szembesültek terrorcselekménnyel vagy fegyveres bűnözővel. A váratlan eseményekre készült fel ezért a Force Training Institute, amelynek a golyóálló laptoptáskája azonnal személyi pajzzsá alakítható. 

Hirdetés

Az MTS, vagyis a Multi-Threat Shield a cég szóvivője szerint egyre keresettebb. Havi 50-100 rendelést kapnak, sok rendőrnek, katonának és különleges egységnek kérnek belőle - olyanoknak, akik észrevétlenül dolgoznak. 

A számos biztonsági szolgáltatással, termékkel és képzéssel rendelkező cég MTS megoldása hatékony védelmet nyújt a legtöbb kézifegyver, vadászpuska és a kisebb gépfegyverek ellen. 

A laptoptáska valóban hatékony, a bemutatók alapján még ha át is lyukad a külső réteg, a belső megállítja a golyót. A terméket ráadásul úgy tervezték, hogy az éles tárgyakkal és az ütésekkel szemben is védelmet biztosítson. Táskaként laptopot, táblagépet és kézifegyvert is tud tárolni. Egy MTS ára 899 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.