Hirdetés

Nincs többé Chromebook Pixel 2



|

Végleg kivonta a forgalomból a prémium Chromebookját a Google.

Hirdetés

A Google korábban már leállította a 999 dolláros Chromebook Pixel 2 értékesítését, többé azonban az 1299 dolláros verziót sem lehet elérni. A Google nem tervezi újratölteni a készleteket. 

Hirdetés

A Chrome OS-t futtató laptopok világa alaposan megváltozott az elmúlt években. Az eredeti Pixel 2013-as érkezésekor nem létezett még prémium Chromebook, ma azonban több is van a piacon. 

A HP Chromebook 13 például 3200 x 1800-as kijelzőt, két USB-C csatlakozót (3.1), USB 3.1-et kínál, 499 dollártól fölfelé, konfigurációtól függően. A Dellnek is van prémium Chromebookja, 429 dollártól fölfelé, full HD-s kijelzővel, 4 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel. 

A Chromebook Pixel extráit több olcsó készülékben is meg lehet találni, az ASUS Chomrebook Flip és az Acer Chromebook R11 például 300 dollár alatt adnak érintőkijelzőt. 

Mindez jól mutatja, hogy a magas árcédulával ellátott Chromebook Pixel ma már nem olyan szükséges, mint néhány éve volt. Ennek ellenére előfordulhat, hogy a Google bemutat egy harmadik generációt, főleg, hogy az androidos appokat is támogatja már a Chrome OS. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.