Hirdetés

Okosórákra termett a Gorilla Glass SR+



|

Kemény és karcálló a Gorilla Glass SR+, ezért viselhető eszközökre szánja a Corning.

Hirdetés

A Corning gyártja azokat a Gorilla Glass védőüvegeket, amelyek a mai okostelefonok legtöbbjének a kijelzőit védik. Úttörő fejlesztésként mutatta be az újdonságát a vállalat, a Gorilla Glass SR+ megoldást, kifejezetten viselhető eszközökhöz. 

Hirdetés

A Corning szerint az új üveg nagyszerű karcállóságot garantál, és a luxusanyagok alternatíváinak is megfelel. Itt a zafírra gondoltak. 

Az alternatív megoldásokhoz képest a Gorilla Glass SR+ 70 százalékkal jobban véd a sérülések és becsapódások ellen, valamint 25 százalékkal jobb a felületi tükröződést tekintve. 

A Gorilla Glass SR+ már kereskedelmi forgalomban is elérhető, ami azt jelenti, hogy még az idén megérkezhetnek az első okosórák és okoskarkötők, amelyek már ezt használják. Akár az Apple Watch 2 is építhet erre. 

Idén ez a Corning második nagy újdonsága, rögtön a Gorilla Glass 5 után, ami elsőként a Samsung Galaxy Note 7-en mutatkozott be élesben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.