Hirdetés

Optane technológiával jönnek az új ThinkPadek



|

A Lenovo új, Kaby Lake-alapú gépei közül több Optane meghajtóval érkezik.

Hirdetés

A Lenovo számos új ThinkPad géppel készül a 2017-es évre, többek között a T470p, az L470, az L570, a T470, a T570, az X270 és a Yoga 370 érkezésére is számíthatunk. 

Hirdetés

Az evolúciós fejlődés jegyében az Intel új Kaby Lake processzorai és a nagyobb felbontású kijelzők lesznek az újdonságok listáján. Az új ThinkPadek között lesznek továbbá az első olyan, már fogyasztóknak szánt gépek, amelyek az Intel Optane technológiájával érkeznek. 

Az Optane-meghajtók gyakorlatilag a gyorsítótár szerepét töltik be, és M.2 2242-es formátumban, maximum 16 GB-os méretben lesznek a Lenovo ThinkPadekben. 

Ezeket természetesen nagy tárhellyel rendelkező merevlemezekkel vagy SSD-kkel párosítják. A Lenovo 16 GB-os választása mellett az Intel Optane Memory 8000p szériából 32 GB-os verzió is létezik. 

Az új ThinkPadek januárban és februárban kerülnek a boltokba, azonban azt nem tudni, hogy az Optane-meghajtókkal szerelt kiadások pontosan mikor érkeznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.