Hirdetés

Óriási méretű 4K kijelzőkkel újított a Dell



|

Elsősorban oktatási célú használatra, digitális tábláknak szánja a monitorokat.

Hirdetés

A Microsoft Surface Hub all-in-one számítógép igazán lenyűgöző megoldást jelenthet a high-tech tantermekben, de sajnos modelltől függően 9-22 ezer dollárba kerül. A lehetőséget megragadva a Dell most előállt egy értelmes alternatívával, méghozzá két érintőkijelzős monitor képében. A termékek a hasonló képátlójú Surface Hub modellek árainak nagyjából a feléért kerültek piacra: a kisebbik 55 hüvelykes 5000 dollárért, míg a nagyobbik 86 hüvelykes 11000 dollárért kapható.


Hirdetés


Mindkettőben 4K / Ultra HD (3840 × 2160 pixel) felbontású panel dolgozik, széles betekintési szögekkel és nem tükröződő védőfelülettel. A monitorok mellé passzív érintőceruza is jár, amely állítólag természetes kézírási élményt nyújt a digitális táblára való íráskor.



A Surface Hubbal ellentétben a Dell új termékei nem rendelkeznek beépített számítógéppel, de ez nem jelent komoly problémát, szükség esetén már 500 dollár környékén is vásárolható egy tökéletesen megfelelő PC a meghajtásukhoz. Amennyiben egy Dell Optiplex modellt választanak az ügyfelek, akkor konkrétan becsavarozhatják a kijelzők hátsó részébe a számítógépet, a gyártó mérnökei dedikált foglalatot alakítottak ki erre a célra a monitorokban.



(Forrás: KitGuru, Dell)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.