Hirdetés

Passzív Arctic hűtő Intel LGA115x processzorokhoz



|

Egyszerű, de teljesen néma megoldás az Alpine M1 Passive.

Hirdetés

Az Arctic bemutatta a legújabb processzorhűtőjét, amelynek a különlegessége az, hogy ventilátor nélkül dolgozik. 

Hirdetés

Az Alpine M1 Passive az Intel LGA115x foglalatba illeszthető processzoraival kompatibilis, és azoknak lehet ideális választás, akik szeretik a nagyon csendben működő asztali PC-ket. 

A CPU-hűtő 48 wattos fogyasztásig birkózik meg a kétmagos LGA1150-es és LGA1151-es processzorokkal. A Core i3-as modellek mellett a Pentium, a Celeron és az energiatakarékos Core i5-ös darabokat is kezeli. 

A dizájn meglehetősen egyszerű, gyakorlatilag egy hatalmas alumínium hűtőborda az egész. A hűtőpasztát előre felhelyezik. 

A processzorhűtő 95 x 95 x 69 milliméteres és 508 grammos. Gamer PC-khez ugyan nem jó, de kisebb gépekbe 13 euróért remek megoldás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.