Hirdetés

Piacon az MSI hátizsák-PC-je



|

A világ legkönnyebb és legvékonyabb hátizsák-PC-je a virtuális valósághoz lett kitalálva.

Hirdetés

Hamarosan kapható (decembertől világszerte) az MSI VR One névre keresztelt hátizsák-PC-je, amely a maga kategóriájában és tudásával a világ legkönnyebb (kevesebb mint 3,6 kilogramm) és legvékonyabb (54 milliméter) modellje. 

Hirdetés

A forma lényege az, hogy a virtuális valóságot felesleges kábelek nélkül lehet élvezni. A zökkenőmentes működésről két akkucsomag gondoskodik - 1,5 órát lehet szüntelenül játszani a legmagasabb beállítások mellett. 

Belül az Intel hatodik-generációs Core i7 CPU-ja és az NVIDIA legújabb videokártyáinak egyike található. Mindezek kevesebb mint 40 dBA-s zajszint mellett dolgoznak, és nem melegítik a viselő hátát. A kapcsolódásról egy kétsávos Killer AC WiFi-modul gondoskodik. Normál PC-ként használva egyszerre három darab 4K-s monitort is kezel. Van rajta HDMI port, mini DisplayPort, Thunderbolt 3, négy USB 3.0 port, és az audiocsatlakozók sem hiányoznak.

A hardverek monitorozását az MSI Dragon Center szoftver segíti. 2150 euróért GeForce GTX 1060 jár a géphez, 2550-ért már GTX 1070. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.