Hirdetés

Piacra került a Sony PlayStation 4 Pro



|

A Slim modell után megérkezett a jóval erősebb Pro is.

Hirdetés

A mai napon megkezdődött Magyarországon a Sony PlayStation 4 Pro konzol forgalmazása, az 1 terabájtos beépített merevlemezzel szerelt változatának ajánlott bruttó ára 134 990 forint. Ez a kiadás csak magát a konzolt tartalmazza, ám a közeljövőben természetesen játékokkal egybecsomagolva is elérhető lesz a termék.


Hirdetés


Számítási teljesítmény tekintetében az összes korábban forgalomba került PlayStation 4 modell azonos volt, ám a Pro szakít a hagyománnyal: a japán gyártó megemelte a processzorának órajelét, erősebbre és modernebbre cserélte a grafikus processzorát, továbbá a játékfejlesztők kaptak ajándékba fél gigabájt DDR3 memóriát.



A hardveres fejlesztések ellenére a konzol nem fogja kettészakítani a PS4 játékosközönségét, ugyanis a Sony nem engedélyezi a fejlesztők számára, hogy exkluzívan a Pro modellen futó játékokat készítsenek, azaz az összes jövőben megjelenő játéknak támogatnia kell a PlayStation 4 összes variánsát. Ettől függetlenül a Pro modell esetében azok szebbek lehetnek, magasabb felbontásban vagy képkockasebességgel futhatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.