Hirdetés

Piacra került az AMD Radeon RX 460



|

Valóban 110 dollárnál kezdődik a videokártya ára.

Hirdetés

Az előzetes várakozásoknak megfelelően hétfő délután piacra került az AMD jelenlegi legolcsóbb Polaris architektúrás videokártyája, a Radeon RX 460. A gyengébbik Polaris 11 grafikus processzort használó termék 2 és 4 gigabájt GDDR5 memóriával kapható, az előbbi kezdőára 110 dollár, míg az utóbbié 140 dollár a Neweggen.


Hirdetés


Szokásához híven a VideoCardz elkezdte összegyűjteni az eddig megjelent tesztek listáját, az érdeklődők itt találják a linkeket. A Radeon RX 460 iránt aktívan érdeklődő Olvasóink már tegnap megismerkedhettek a termék teljesítményével, ugyanis egy nappal az embargó lejárta előtt kiszivárogtak a PurePC teszteredményei. A Radeon RX 460 teljesítményre a Radeon R7 370, Radeon R7 270X, továbbá a GeForce GTX 750 Ti modellel van egy ligában, egyes játékokban a GTX 950-nel csatázik. Összességében elmondható, hogy kisebb-nagyobb kompromisszumokat kötve a legújabb játékok is futtathatóak a videokártyával.



A grafikus memória kapcsán egyelőre nem teljesen világos, hogy mennyi értelme van kiadni a felárat a 4 GB-ért, ugyanis az első körös tesztelők csak egy-egy kártyát kaptak, azaz nem sikerült tudományos alapossággal összehasonlítani a két modell közti teljesítménybeli különbséget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.