Hirdetés

Profik kezébe termett a Cherry MC 4000 egere



|

Beállítástól függően kéken vagy pirosan világít a gamerek számára is használható rágcsáló.

Hirdetés

Bemutatkozott a Cherry MC 4000-es vezetékes egere, amelyet professzionális felhasználók kezébe szánnak. 

Hirdetés

Az MC 4000 egy minőségi optikai szenzort kapott, ami 1000 és 2000 DPI mellett tud működni, így a gyorsabb mozgást igénylő feladatokhoz is alkalmas. A beállítástól függően a görgetőgomb és az oldalsó panelek színe változik: 1000 DPI mellett kék az egér, 2000 DPI mellett piros. 

Másodpercenként 1,5 méteres mozgást érzékel az egér, amelynek az egyik különlegessége a 360 fokos csúszótalp - az egész egér alját körbeveszi, így stabil mozgást biztosít bármilyen felületen. 

A szimmetrikus dizájnnak hála jobb- és balkezesek is tudják használni az egyébként ergonomikus rágcsálót, ami az ígéretek szerint hosszabb munkaórákhoz is ideális. 

A periférián összesen hat gomb található, a DPI is így módosítható. Az egér szeptembertől, 30 euróért vihető haza. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.