Hirdetés

Razer Imperator 2012



|

Nálunk járt a Razer ráncba szedett, 2012-sített egere.

Hirdetés

Ránézésre nem lehet felfedezni túl sok különbséget az elődhöz képest, nem véletlenül, mivel a precízen kialakított formatervet nem bontotta meg a Razer. A lényegi változás a burkolat alatt rejlik, ugyanis immáron egy 6400 dpi-s 4G-s dual szenzor áll rendelkezésünkre, ami annyit jelent, hogy egy kiegészítő optika segít a helyzetváltoztatások hajszálpontos megállapításában. Egészen pontosan egy lézeres és egy optikai érzékelő áll rendelkezésünkre, ennélfogva az Imperator bármilyen felületen képes tökéletesen működni, legyen szó akár színes-szagos, kiscicás vagy éppen lenge öltözetű mangaszereplős egérpadról.

 

 



A dpi-t egyébként a görgő alatt elhelyezett gombpárossal állíthatjuk kedvünkre, de ez ebben a kategóriában szinte már említésre sem méltó funkció. Az extra gombok tekintetében itt még nincs vége a történetnek, ugyanis bal oldalon még van két programozható gomb, amelyeknek az a különlegességük, hogy az egér alján található karral előre-hátra húzhatjuk őket egy kb. +1 centis sávban, így a kezünk méretének megfelelő helyre pozicionálhatjuk azokat. Másik kiemelendő tulajdonsága az egérnek az állítható magasságérzékenység, ami annyit tesz, hogy driveresen megadhatjuk, hogy a felszíntől elemelve hány mm-es magasságig üzemeljenek a szenzorok.

Ez azért jó, mert sokan azt szeretik, ha a felemelés pillanatától kezdve egyáltalán nem mozog az egér, míg az alacsonyabb egérsebességgel játszók inkább a levegőben hadonászva tolják a puskát jobbra-balra.

Az egér kábele is megszokottan igényesre sikerült, mivel a szövettel bevont madzag végén egy aranyozott USB-csatlakozó várja a bedugás pillanatát. Az egér műanyagfelülete némileg csúszásgátló, ám az oldala teljes mértékben gumírozott, amely biztosítja a jó fogást.

Adatok:

- 6400 dpi-s kettős szenzorrendszer
- jobbkezes kialakítás
- állítható oldalgombok
- 200 hüvelyk/mp gyorsulás (50g)
- hiperreszponzív programozható gombok
- magasságérzékelős szenzor
- 123x71x42 mm méret
- Forgalmazó: Pixel Kereskedőház Kft.
- Ár: kb. 16 000 Ft
- Web: store.razerzone.com

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.