Hirdetés

Repülni is tud az LG 360 fokos hangszórója



|

A dél-koreai cég szerint sem teljes az életünk az ágyunk mellett lebegő zenelejátszó nélkül.

Hirdetés

Lebegő hangszórók már jó pár éve megjelentek a piacon, 2017-re azonban az LG is készül egy meglepetéssel. A Levitating Portable Speaker neve elég jól összefoglalja, mire számíthatunk: egy látványos megjelenésű, vezeték nélküli 360 fokos zenelejátszóra, ami jól mutat szimplán az éjjeliszekrényen, a haverokat pedig tutira lenyűgözhetjük vele egy kerti partin.

Hirdetés

Merthogy a Levitation Station névre keresztelt állomás felett elektromágneseknek köszönhetően lebegő eszköz bizony az IPX7 szabványnak megfelelve kültéri használatra is alkalmas. A nagyjából 10 órás üzemidő végéhez közeledve a hangszóró magától letelepszik a mélynyomót tartalmazó talpazatra, és vezeték nélkül, automatikusan feltölt.

A Multipoint technológiának hála egyszerre akár két eszközhöz is kapcsolódhatunk Bluetooth-on keresztül, a Dual Passive Radiator pedig elvileg gondoskodik arról, hogy ne csak egy dizájnos, hanem egy valóban jól szóló hangszórót kapjunk. Az LG Levitating Portable Speaker PJ9 januárban, a CES-en mutatkozik majd be a nagyközönségnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.