Hirdetés

RGB-s hűtőventilátorokkal frissített az NZXT



|

120 és 140 milliméteres házhűtő ventilátorokat kínál az NZXT Aer szériája.

Hirdetés

Az NZXT bemutatta az Aer szériás házhűtő ventilátorait, amelyek 120 és 140 milliméteres méretekben érhetőek el. Elsősorban azoknak szólnak, akik tetszetős megjelenésű külsőt szeretnének, ugyanis a légkavarók RGB-s LED-es világítással díszelegnek. 

Hirdetés

A világítás 8 LED-del operál, a lapátok matt feketék. A színek és a világítás az NZXT CAM szoftverén keresztül szabályozhatóak, de ugyanerre lehetőség van az NZXT Hue+ ventilátorvezérlőkkel is. A szinkronizálási lehetőségek miatt a meglévő beállítás is használható. Összesen 10 világítási mód van. 

Mivel a ventilátorok kompatibilisek a Hue+ vezérlővel, ezért egyszerre 5 légkavaró is irányítható. 

A 4-tűs PWM-vezérelt ventilátorok az NZXT korábbi megoldásainál alacsonyabb zajszintet ígérnek, a sebesség természetesen állítható. A légkavarók 500 és 1500 RPM között tudnak működni. 

Sajnos a vételárakról nem adott ki információt a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.