Hirdetés

Robotokkal is készül a CES-re az LG



|

Otthoni és kereskedelmi használatra is lesz robotja az LG-nek - vélhetően az ASUS Zenbo riválisa érkezik.

Hirdetés

Rövidesen megkezdődik a 2017-es CES Las Vegasban, és természetesen a gyártók már a show előtt megszellőztették, hogy miket visznek magukkal. 

Hirdetés

Az LG-nek lesz a helyszínen viselhető hangszórója és vezeték nélküli fülhallgatója, lebegő és hordozható hangszórója, új okostelefonja, illetve néhány robotja is

Egyelőre a részletek nem derültek ki, az LG azonban minden helyzetre ígér valamilyen robotot: otthonra és kereskedelmi felhasználásra egyaránt. Ezúttal nem robotporszívókról van szó, sőt, nem is a takarításon van a hangsúly. 

Az újdonságok mesterséges intelligencia segítségével navigálnak majd, illetve lesznek képesek interakciót kezdeni más okostermékekkel. 

Az otthonra szánt LG Hub Robot például tudja majd kezelni az okoszárakat, lámpákat, termosztátokat, továbbá személyi asszisztensként is működik. Minden bizonnyal az ASUS Zenbo (a képeken is ez szerepel) riválisát látjuk majd. 

Az LG mutat egy kertészkedésre képes robotot is, bár egyelőre nem tudni, hogy miben tud majd besegíteni az újdonság. Az egyéb verziók a kereskedelemben, továbbá nyilvános helyeken, például reptereken és hotelekben teljesíthetnek szolgálatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.