Hirdetés

SFX-es tápszériával újított az Enermax



|

Teljesen moduláris kábelezéssel rendelkeznek az Enermax Revolution SFX tápegységek.

Hirdetés

Az Enermax legújabb tápszériája a Revolution SFX, és a nevéből sejthető módon az SFX kialakítású gépeket szolgálja ki. 

Hirdetés

550 és 650 wattos teljesítményben létezik, és teljesen moduláris kábelezéssel rendelkezik. A táp 125 x 100 x 63,5 milliméteres, és egy 80 milliméteres ventilátorral gondoskodik a hűtésről. 60 százalékos terhelés alatt a légkavaró lekapcsol. 

A PSU egy darab 12 voltos ággal rendelkezik, és 80 Plus Gold hatásfokkal üzemel. A lapos moduláris kábelek között található két 6+2-tűs PCIe, egy 4+4-tűs EPS, egy 24-tűs ATX, hat SATA, négy 4-tűs Molex csatlakozó, továbbá egy Molex-Berg adapter. 

A dobozban lapuló SFX-ATX adapterrel a hagyományosabb ATX-es házakba is beépíthető a tápegység. Az ára sajnos nem derült ki, de december 9-től már kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.