Hirdetés

Stílusos lett az Ncore Retro billentyűzet



|

A Nanoxia újdonsága egy írógépet idéz, feltűnő külsővel és gombokkal.

Hirdetés

A Nanoxia legújabb billentyűzete az Ncore Retro, amelynek a neve magáért beszél. Gyakorlatilag egy klasszikus írógép kinézetét idézi a periféria. 

Hirdetés

Kerek, önálló gombokat kapott, krómhatású kerettel. Persze nem régiségről van szó, a gombok igazából egy mechanikus billentyűzetet alkotnak, anti-ghosting technológiával és funkciógombokkal együtt. 

Ez utóbbiakból összesen 12 darab van, továbbá a Windows-gomb is letiltható. A WASD és a kurzorgombok funkciója felcserélhető. Ez már jelzi, hogy a billentyűzet igazából nem a régiségek kedvelőinek készült, hanem a gamerek számára is megfelelő választás lehet. 

A billentyűzet Kaihl White kapcsolókkal operál, illetve kelti az érzetét egy írógépnek. A gombok várhatóan 70 millió leütést bírnak ki. 

A billentyűk egyenként eltávolíthatóak, de a periféria vízálló, vagyis a tisztítása egyébként is egyszerű. USB-n keresztül használható, jelenleg német, brit és amerikai kiosztással létezik. Az ajánlott végfelhasználói ára 109,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.