Hirdetés

Stílusos merevlemezházzal jelentkezett a Sharkoon



|

USB 3.1-es kapcsolatot biztosít a 2,5 hüvelykes meghajtók számára az új Rapid-Case ház.

Hirdetés

Új modellel bővítette a Rapid-Case sorozatát a Sharkoon - az új merevlemez-ház az eddigi leggyorsabb a szériában, ugyanis már 10 Gb per másodperces átvitelre alkalmas USB 3.1-es szabványt használ.

Hirdetés

A 2,5 hüvelykes meghajtók befogadására alkalmas ház persze USB-C csatolófelületet kínál. SATA foglalatú merevlemezeket és SSD-ket egyaránt támogat, maximum 9,5 milliméteres magasságig. 

A belső SATA csatolófelület a 3.0-s szabványt támogatja, de természetesen visszafelé is kompatibilis. A kapcsolódást a jövőben általánossá váló USB-C port segíti, vagyis minden új PC-hez és MacBookhoz ideális. A működést és az adatátvitelt külön LED jelzi. 

Az adattároló telepítése meglehetősen egyszerű feladat, két csavar eltávolítása után a meghajtót csatlakoztatni kell, visszacsúsztatni a házba és a helyére tenni a csavarokat. 

Az alumínium burkolat mindössze 83 grammos, a szálcsiszolt felület elegáns megjelenést kölcsönöz, feketében és ezüstben, 24,99 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.