Hirdetés

Táblagépet vihet az MWC-re a Huawei



|

Állítólag az Androidot futtató MediaPad T3 debütálhat az idei MWC-n.

Hirdetés

A WinFuture.de mögött álló Roland Quandt értesülései szerint a Huawei az idei MWC-re elvisz magával egy új androidos táblagépet. 

Hirdetés

Ez lesz majd a MediaPad T3, amely Barcelonában mutatkozik be. Quandt a múltban többször is állt már elő megbízható információkkal, ezúttal pedig szinte biztosra mondta az MWC-s bemutatót. 

Ez azért furcsa, mert tulajdonképpen most először lehetett hallani a MediaPad T3-ról, a specifikációk listája pedig még csak pletykaszinten sem került elő. 

Az elődöt a 7 hüvelykes MediaPad T2, továbbá a 10, 8 és 7 hüvelykes változatokban megjelent MediaPad T2 Pro jelentik. 

Az elmúlt hónapok során táblagépekről nem sokat hallottunk - bár a tabletek nem jutottak a netbookok sorsára, a népszerűségük a phabletek kora óta alaposan megcsappant; akinek pedig van egy használható, az általában nem tervezi leváltani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.