Hirdetés

Telepíthető az NVIDIA 372.54-es WHQL drivere



|

Hibajavításokat és játékoptimalizációkat tartalmaz a Game Ready meghajtó.

Hirdetés

Elérhetővé vált a legújabb WHQL-minősítésű, Game Ready jelzést kapott NVIDIA grafikus meghajtóprogram. A 372.54-es verziószámú illesztő gamerek számára fontos újdonságai, hogy optimalizációkat kínál a No Man's Sky-hoz, a Deus Ex: Mankind Dividedhez, az F1 2016-hoz, az Obductionhöz, továbbá a Paragon bétájához.


Hirdetés


Ezen túlmenően persze általános hibajavításokat is tartalmaz a driver, többek közt megszünteti az akadozási problémát a Windows Áruházból beszerezhető Netflix alkalmazásban, megoldja a GTX 1080 SLI-aktiválással kapcsolatos gondjait, javításokat hoz a HTC Vive és SteamVR zökkenőmentes működése érdekében.



A legújabb NVIDIA driver a GeForce Experience alkalmazáson keresztül installálható a legkönnyebben, de persze a vállalat weboldaláról is letölthető a telepítőkészlete.


(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.