Hirdetés

Tényleg pokoli gyors a GeForce GTX 1080



|

Full HD felbontás mellé nem érdemes ilyen erős kártyát vásárolni.

Hirdetés

Ma délután a GTX 1070 specifikációinak leleplezésével párhuzamosan megérkeztek az első független GeForce GTX 1080 tesztek. A mérések alapján az NVIDIA idei konzumer csúcskártyája valóban egy szörnyeteg: az AnandTech adatai szerint 4K felbontás mellett nagy átlagban olyan 30 százalékkal gyorsabb a GTX 980 Ti-nál, míg a GTX 980-nal összehasonlítva már körülbelül 70 százalék az előnye.

Hirdetés


A konkrét mérési eredményekért és grafikonokért érdemes ellátogatni az AnandTech oldalára, azonban összegezve elmondható, hogy a GTX 1080-nal már 4K felbontásban is lehet játszani a legújabb big budget játékokkal, bár a 60 képkocka / másodperces sebességre ilyen felbontás mellett továbbra sem kell számítani. Viszont az 1080p-s felbontáshoz már túlságosan is erősnek nevezhető a kártya, Full HD-hez sokkal ésszerűbb választás lehet majd a GTX 1070.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.