Hirdetés

Tetszetős dizájn-UPS az Eaton 3S



|

Otthoni számítógépek és irodai alkalmazások mellé tervezték a szünetmentes áramforrást.

Hirdetés

Bemutatta új, modern formatervezésű szünetmentes áramforrását (UPS) az Eaton Corporation, Eaton 3S néven. Az új UPS-t irodai és otthoni számítógépekhez szánják, védelmet nyújt a leggyakrabban előforduló áramellátási problémákra. Formatervezése és fényes felülete illeszkedik a modern irodai környezetbe.

 

 

 

 

Az Eaton 3S UPS védelmet nyújt a legkritikusabb elektromos problémákra, mint az áramkimaradás, feszültségesések és túlfeszültség. Az új kompakt offline UPS 6 darab Schuko (DIN) vagy 8 darab IEC foglalattal ellátott változatban kapható. Az aljzatok fele dicsekedhet akkumulátoros áthidalással is, másik oldal csak túlfeszültség elleni védelmet biztosít, olyan eszközök számára, melyek túl magas áramfelvételük miatt nem védhetők (például lézernyomtatók) vagy áramszünet esetén használatuk nélkülözhető.

 

Az Eaton 3S teljesítményét a jelenlegi piaci igényeknek megfelelően az elődmodellhez, az Eaton 3105-hez képest megemelték, 550 és 700 VA-re. A 3S adatvonali (Ethernet - RJ45) védelemmel és USB csatlakozással is rendelkezik, Windows, Mac és Linux operációs rendszerek automatikusan felismerik, nincs szükség meghajtóprogram telepítésére. A cserélhető akkumulátor révén meghosszabbítható az UPS életciklusa. A tapasztaltabb felhasználók számára a 3S monitoring lehetőségeket is kínál az Eaton áramellátási menedzsment szoftveren keresztül.

 

A 3S most a teljes EMEA régióban megvásárolható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.