Hirdetés

Thunderbolt 3-ra kapcsol a Gigabyte



|

Sok alaplappal támogatja a csatlakozót a Gigabyte, és van már új bővítőkártyája is.

Hirdetés

A Gigabyte számos alaplapját hitelesítette az Intel Thunderbolt 3 technológiájához, illetve az új modellekkel is támogatja a gyors és praktikus csatlakozót. 

Hirdetés

A meglévő alaplapokhoz mindössze a BIOS frissítése és egy egyszerű szoftveres újítás szükséges, és máris elérhető a Thunderbolt 3. 

A Thunderbolt 3 40 Gbps-os sávszélességet kínál, továbbá képes adatot, videót és audiót is átküldeni, egyetlen kábelen. Mindezek miatt nagyban leegyszerűsíti a kábelkezelést, valamint felgyorsítja az adatátvitelt. Mivel az USB-C csatlakozót használja, és támogatja az USB 3.1-es protokollt, ezért kiváltképp praktikus. 

A Gigabyte egy asztali gépbe szánt bővítőkártyával is kedveskedik azoknak, akiknek a PC-je még nem támogatja natív módon a szabványt. A GC-ALPINE RIDGE számos olyan Gigabyte alaplappal kompatibilis, amelynek van Thunderbolt csatolója. 

A Thunderbolt 3-képes alaplapok sorát a GA-X99P-SLI, a GA-Z170X-Gaming G1, a GA-Z170X-Gaming GT, a GA-Z170X-Gaming 7/-EK, a GA-Z170X-UD5 TH és a GA-X170-Extreme ECC erősítik, az új modellekét pedig a GA-X99-Designare EX, a GA-Z170X-Designare, a GA-Z170X-Ultra Gaming, a GA-Z170X-UD3 Ultra, a GA-X170-WS ECC és a GA-H170-Designare. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.