Hirdetés

Több, mint egymilliárdba fáj az Xbox-hiba a Microsoftnak



|

Ennyibe kerülnek a tömeges Xbox 360 javítások.

Hirdetés

Csütörtökön a cég bejelentette, hogy kiterjeszti a konzollal kapcsolatos garanciális jogokat néhány adott hibafajtára is. Azok, akiknek az úgynevezett „három pirosan villogó led" problémával szembesülnek gépükön, mind három éves jótállást kapnak (az eredeti vásárlástól számított időtől). A Microsoft az ilyen gépeket kicseréli és még a szállítás, postázás költségeit is állja. Akik eddig már saját pénzen megjavíttatták Xbox 360-ukat, azoknak pedig visszatérítik a javítás költségeit.

 

 

xbox360_flashinglight.jpg

 

 

A csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy az Xbox eladások nem érik el az elvárásokat: 12 millióra számítottak június végéig, de ezzel szemben csak 11,6 millió darabot vettek meg világszerte.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.