Hirdetés

Trust egerek BlueSpot technológiával



|

Az új eszközök kevésbé érzékenyek a koszra és a durva felületekre, emellett kevesebbet is fogyasztanak.

Hirdetés

A Trust bemutatott négy új egeret, amelyek mindegyike az úgynevezett BlueSpot technológiát használja. Ennek köszönhetően a rágcsálók a megszokottól sokkal több felületen képesek gond nélkül teljesíteni, nem jelent problémát más és más felszínen használni őket.

 

A BlueSpot kék LED-eket használ, és kevésbé érzékeny a koszra, valamint a durva felületekre. Emellett a szokásos megoldásoknál kevesebb energiát is fogyaszt. A négy egér a következő nevekre hallgat: MaxTrack, MaxTrack Wireless, MaxTrack Mini és MaxTrack Wireless Mini.

 

Mindegyik ergonomikus kialakítású, jobbkezes egér. A jobb fogás érdekében oldalt gumibetéteket találunk, a kezelhetőségről az 1000 dpi-s felbontás és hat gomb gondoskodik. A MaxTrack és a MaxTrack Mini vezetékes, USB porton keresztül csatlakoztatható, míg a másik két egér 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiát használ. Sajnos az új egerek árairól nem ejtett szót a Trust.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.